Monitoare

Philips Monitors a lansat în România un nou monitor din clasa business, vorbim de modelul Philips 40B1U6903CH. Acesta este echipat cu staţie de andocare Thunderbolt 4 şi un ecran de 40 inci (100.9 cm) cu rezoluţie de 5120 x 2160 pixeli.

Soluția flexibilă de andocare Thunderbolt 4 cu o lățime de bandă bidirecțională permite transferul de date la o viteză de pâna la 40 Gbps și este, de asemenea, compatibilă cu versiunile Thunderbolt anterioare, USB și DisplayPort. Beneficiind de această tehnologie, Philips 40B1U6903CH este o soluție ideală pentru profesioniștii care caută un transfer de date rapid, o conexiune Ethernet rapidă (1 Gbit/s) și o capacitate de furnizare a energiei de 90 W pentru dispozitivele conectate.

Un alt element cheie pentru o productivitate optimă este camera web de 5 MP încorporată. Optimizată pentru o experiență video mai bună, camera web are un microfon cu funcție de anulare a zgomotului și o rezoluție de 5 MP pentru apeluri de înaltă calitate în cadrul ședințelor. Camera dispune de senzori avansați pentru recunoașterea facială și este compatibilă cu Windows Hello, astfel că fiecare utilizator poate accesa toate conturile sale Windows în câteva secunde.

Philips 40B1U6903CH este certificat TUV Rheinland Eyesafe RPF 50, ceea ce înseamnă că filtrul de lumină albastră este întotdeauna activat. În plus, monitorul a fost conceput cu un panou IPS care asigură vizualizarea acestuia chiar și dintr-un unghi larg (178/178 de grade) iar fidelitatea imaginii se datorează certificării VESA Certified DisplayHDR 400.

Noul monitor este conceput pentru o utilizare confortabilă, iar standul Compact Ergo Base se înclină, se rotește și se ajustează în funcție de preferințele utilizatorului. Depozitarea accesoriilor precum o pereche de căști se poate realiza în mod practic cu ajutorul suportului dedicat încorporat.

Preţul recomandat de Philips Monitors pentru acest monitor este de 9171 lei.