Televizoare

La începutul acestui an Philips a lansat noua gamă de televizoare cu tehnologie OLED. La mai bine de două luni de la acest anunţ, unul dintre aceste modele a ajuns oficial şi în ţara noastră: Philips 65OLED873.

Televizorul este un model de 65 inci din gama OLED 873 şi este unul dintre cele mai interesante device-uri din piaţă. Pentru a crea un nou nivel de referinţă în calitatea imaginii TV, Philips 65OLED873 combină procesorul de imagine P5 și sistemul Ambilight pe trei laturi cu nivelurile de negru pur caracteristice OLED, cât şi o luminozitate de 900 niţi susţinută de o gamă largă de culori.

Calitatea sunetului este impresionantă grație includerii tehnologiei triple ring și DTS HD Premium Sound, în timp ce sistemul de operare Android N Smart TV permite accesul la toate aplicaţiile dedicate televizoarelor din Google Play.

Philips 65OLED873 este şi foarte elegant, şasiul extrem de subţire, rama din aluminiu şi dimensiunile reduse ale panoului OLED oferind un aspect modern, atrăgător.

Televizorul vine însoțit de două telecomenzi. Una dintre ele are tastatură full QWERTY pe partea din spate, lucru care facilitează introducearea de text, iar cealaltă telecomandă are microfon încorporat pentru comenzi vocale.

Noul televizor Philips 65OLED873 este disponibil în România la un preţ de 14.999 lei.

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.