Televizoare

Philips a lansat cea mai nouă şi mai performantă serie de televizoare cu tehnologie OLED. Aceasta include 4 noi modele, toate incluzând procesorul de imagine Philips P5 Perfect Picture, un sistem Ambilight pe trei laturi, Android TV, tehnologie UHD Premium şi un nivel de performanţă HDR Perfect.

OLED 973 cu diagonală de 65 inci;

Modelul OLED 973 de 65 inci integrează un sistem Android N Smart TV certificat de Google, procesor quad-core, telecomandă cu tastatură QWERTY şi un sistem de sunet 6.1 de 60W care este integrat în stand. Televizorul oferă o experienţă vizuală impecabilă, un nivel de luminozitate de 900 niţi, unghi de vizualizare mult îmbunătăţit şi un contrast fantastic.

Reproducerea culorilor este excepțională datorită gamei largi de culori naturale a panoului OLED, aceasta fiind îmbunătățită de sistemul Philips P5 Perfect Color care include un amplificator de culoare pe 17 biți și procesare inteligentă a culorilor.

OLED 873 cu diagonală de 65 inci;

Acest model combină procesorul de imagine P5 și sistemul Ambilight cu nivelurile de negru pur caracteristice OLED pentru a crea un nou nivel de referință în calitatea imaginii TV. Calitatea sunetului este impresionantă grație includerii tehnologiei triple ring și DTS HD Premium Sound. Modelul 873 deține, de asemenea, sistemul Android N Smart TV certificat de Google, permițând accesul la toate aplicațiile destinate televizoarelor prin Google Play Store.

OLED 803 cu diagonală de 55 inci şi 65 inci;

Cele două modele vor ajunge în piaţă abia din al doilea trimestru al acestui an. Televizoarele OLED 803 dispun de un design minimalist cu o ramă foarte îngustă, finisaj metalic și două picioare metalice. Șasiul extrem de subțire permite o îmbinare aproape insesizabilă a ecranului cu tehnologia Ambilight pe trei laturi garantând o experiență vizuală captivantă datorată vibrației excepționale a culorii și a raportului de contrast uriaș ale televizorului.

OLED 803 mai include Android N Smart TV, un procesor quad-core și o memorie extensibilă de 16 GB.