Hardware

Philips a anunţat lansarea a trei noi modele de monitoare denumite Philips E9 276E9QSB, 276E9QDSB şi 276E9QJAB.

Noile monitoare dispun de display-uri IPS LED de 27 de inchi cu unghiuri de vizionare de 178/178, făcând posibilă vizualizarea din aproape orice unghi a unor imagini clare și a unor culori vibrante. Tehnologia Ultra-Wide Color garantează monitoarelor Philips E9 o gamă deosebit de largă de culori pentru nuanțe mai profunde, mai vii și mai naturale, în timp ce rezoluția imbunătățită FullHD (1920 x 1080 pixeli) garantează detalii fine, o bună luminozitate și un contrast corespunzător al imaginilor. În plus, aceste monitoare folosesc tehnologia Flicker-Free care reglează luminozitatea și reduce pâlpâirea pentru o vizionare mai confortabilă, cât și modul Philips LowBlue, care utilizează un soft inteligent pentru a reduce lumina albastră obositoare.

Din punct de vedere estetic noile monitoare sunt dotate cu un finisaj negru lucios și cu un stand metalic elegant. Toate cele trei modele de 27 de inchi au o grosime de 9.94 mm și sunt echipate cu tehnologia AMD FreeSync care sincronizează refresh rate-ul monitorului cu rata de randare a cadrelor plăcii video pentru a obține un gameplay optim. Monitoarele au, de asemenea, margini ultra-înguste pentru un aspect fără întreruperi și o distragere minimă a vizionării, făcându-le ideale pentru configurații cu mai multe display-uri pentru o gamă largă de utilizări, de la design grafic la aplicații profesionale sau gaming.

Toate cele trei monitoare Philips E9 pot fi conectate prin HDMI pentru transfer video și audio digital de înaltă calitate de la un PC sau oricare altă sursă audio-video. Asigurând o mai mare comoditate și conectivitate, modelul 276E9QJAB este dotat cu o conexiune DisplayPort și încorporează difuzoare stereo.

Din păcate nu avem încă informaţii legate de preţ.

Categorii: hardware

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.