Diverse

Philips a lansat de curând una dintre cele mai inovative şi ambiţioase campanii realizate vreodată. Această campanie îşi propune să trimită în spaţiu 20 de norocoşi din întreaga lume, unul dintre aceştia fiind chiar din România.

Philips şi-a lansat noul aparat electric de ras Seria 9000, iar încercarea supremă a acestuia a fost de a fi utilizat de cosmonauţii de pe o navă spaţială. Cum acesta s-a descurcat excelent, Philips s-a gândit că nu doar cosmonauţii merită această şansă şi a lansat provocarea ca 20 de “pământeni” să fie trimişi în spaţiu atât pentru a încerca noul aparat de ras, cât şi pentru a trăi o experienţă unică în viaţă. Pentru a duce la bun sfârşit acest proiect, Philips a încheiat un parteneriat cu cei de la XCOR Space Expeditions, companie specializată în călătorii comerciale în spatiu. Acest parteneriat presupune ca cei ce vor câştiga să participe la o sesiune de formare a astronauţilor din cadrul Expediţiilor Spaţiale XCOR, după aceea urmând a fi transportaţi în spaţiu la bordul navelor XCOR Lynx Mark I și XCOR Lynx Mark II. Lansarea în spaţiu se va face de pe aeroporturile spatiale din Mojave şi Curaçao.

După cum vă spuneam, există 1 bilet şi pentru un român foarte norocos . Pentru a participa la această campanie, toţi cei interesaţi trebuie să îşi facă un cont pe site-ul dedicat şi să răspundă la întrebarea “Tu ce ai vrea sa faci în spaţiu”. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul campaniei.

Dar chiar aşa, voi ce aţi face dacă aţi fi la peste 60 km de pământ ?

9000

Sursa: VictorKapra.ro

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.