Arhiva-Alte telefoane mobile

Datele oficiale indică o lună și jumătate, dar cu siguranță dacă va fi butonat se va ajunge la o autonomie scăzută, dar  tot se va situa în pragul a 1 – 2 săptămâni. Seria Xenium deține recorduri în domeniu și în țara noastră sosește mai degrabă pe okazii.ro sau la magazine online ceva mai obscure. 

Sunt telefoane utile pentru cei care pleacă la drumuri lungi și au nevoie de autonomie în contextul unor conversații prelungite. Philips Xenium x525 aduce și portabilitate sporită prin faptul că este dual-sim.

– ecran de 3 inch cu rezoluție 240×400 pixeli, 262.000 culori;

– 44 MB memorie internă și microSD de până la 32 GB;

– EDGE, bluetooth 2.1, jack de 3.5 mm, radio FM;

– cameră foto de 3 Megapixeli cu flash;

– 50 de zile în stand-by, 14 ore de convorbiri;

– baterie de 1.530 mAh, 108 gr. și 14.4 mm grosime.

Mulțumesc de pont lui @MariusOprișan.

Sursa: Philips.com

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.