Photosetup este al doilea jucător național din nișa foto-video și din februarie 2021 au trecut într-un showroom nou.

Am extras câteva informații din comunicat:

  • magazin cu peste 20 de ani de activitate în piață, distribuitor pentru Manfrotto, Lastolite, Lowepro, Joby, Colorama, Gitzo, , Rycote, Avenger, Hensel, JVC, Blackmagic Design, Streamstar, Tolifo, Synco fiind partener autorizat printre altele pentru Nikon, Panasonic, Fujifilm  Sony și multe alte branduri;
  • spațiu de 200 mp în care se oferă aparatură la testare + studio profesional dotat cu echipamente de transmisie live;
  • peste 10.000 de produse și accesorii;
  • detalii legate de amplasarea showroom-ului aflați aici.

Declarație oficială:

“Ideea de a integra în showroom un studio complet echipat pentru filmări și live streaming multicam  a pornit de la sugestia (sau nevoia ) tot mai multor clienți care ne-au solicitat soluții complete pentru live streaming în această perioada de pandemie și au dorit să vadă efectiv cum funcționează aceste echipamente. Astfel, am dorit să creăm un spațiu ce poate fi utilizat atât de creatorii de conținut care doresc să experimenteze, însă nu dispun de echipamentele necesare, cât și ca un exemplu pentru clienții care doresc un studio de televiziune online. Conținutul video a luat amploare în ultimul an, iar perioada de distanțarea a impus și mai mult nevoia de conținut video și de comunicare online. Astfel, acest studio este echipat să funcționeze multicam atât pentru filmări, cât și pentru sesiuni de live streaming de cea mai înaltă calitate. Dotat cu echipamentele din portofoliul nostru de produse, respectiv camere PTZ, camere video profesionale, sistem de sunet și lumini, poate fi un exemplu pentru clienții care doresc să-și creeze un studio live streaming, dar și un spațiu în care creativii pot crea conținut de calitate.”  a declarat Valeria Galea, co-fondator Photosetup.

Tag-uri: Photosetup

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.