Alături de Google Pixel 6a au fost prezentate și căști wireless cu ANC – Pixel Buds Pro. Sunt concepute să aibă un cuvânt de spus în liga premium, iar prețul din SUA este de 199 dolari.

Google a alocat R&D destul de serios pentru Pixel Buds Pro. Au ales să dezvolte un procesor audio cu 6 nuclee, un algoritm special pentru ANC etc.

Am extras câteva din specificațiile-cheie:

🔵 driver de 11mm cu reducere activă a presiunii;

🔵 bluetooth 5.0 cu suport multipunct;

🔵 procesor cu 6 nuclee dezvoltat special pentru Pixel Buds Pro;

🔵 autonomie de până la 11 ore cu ANC și 31 ore fără ANC;

🔵 ANC + funcția de Audio Spațial ce va sosi printr-un update;

🔵 încărcare wireless pe standard Qi sau prin USB Type-C în carcasa de încărcare ce are certificare IPX2, căștile au certificare IPX4;

Sunt preluate comenzi vocale prin Google Assistant. Touchpad-u de pe căști permite și reglarea volumului. Dopurile din plastic sunt modelabile și ajută ANC-ul spre a fi cumva mai consistent, dacă permiteți o exprimare de genul.

Debutează în iulie, în 4 variante de culoare.

Sursa: 9to5Google.com

Categorii: audio

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.