Hardware

Prin afară este o mică nebunie generată de lansarea PlayStation 4 și Xbox One. Pentru PlayStation 4 mai avem de așteptat, iar la Xbox One din câte știu la nivel semi-oficial cel mai probabil că nu va fi importată oficial în țara noastră.

Să revin la PlayStation 4. Câteva date:

Debut în România – 29 ianuarie 2014;

Preț – de la 1799 lei, 1999 lei cu jocul Killzone: Shadow Fall.

Declarație oficială:

Steve Foster, director de vânzări și marketing al SCEE pe regiunea de est și sud-est a Europei, declară: “Ne face o deosebită plăcere să putem răspunde în sfârşit la întrebările fanilor şi să anunţăm data care va marca lansarea PS4 în România. Această regiune este foarte importantă pentru noi și ne bucură faptul că putem lansa pe piață noua generație de console, însoțită de o gamă completă de periferice, jocuri și aplicații.”

Alături de PlayStation 4 vor sosi și controller-ul wireless DUALSHOCK 4 + stație de încărcare, suport vertical pentru PS4. Sunt mai multe variante de culoare pentru controller: Jet Black, Magma Red, Wave Blue și prețurile pornesc de la 269 lei.

Legat de jocurile pe care le vei putea testa pe PS4. Sunt peste 110 titluri în dezvoltare, multe dintre ele vor debuta din 2014: Destiny™, Call of Duty®: Ghosts, Skylanders Swap Force™, Diablo® III, INGDOM HEARTS III, FINAL FANTASY® XV, Assassin’s Creed® IV Black Flag™, Watch_Dogs™, NBA® 2K14, The Elder Scrolls® Online, EGO®Marvel™ Super Heroes,  Mad Max ™ etc etc etc. 

Categorii: console

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.