PlayStation 5 a ajuns la precomandă prin eMAG. Livrările pornesc din 19 noiembrie 2020.

PlayStation 5 Digital Edition – 1999 lei;

PlayStation 5 – 2499 lei. 

Toate detaliile pentru cei interesați de precomandă sunt aici.

PlayStation 5 debutează în România alături de al doilea val de state, de fapt la pachet cu întreaga Europă. Specificațiile complete le găsiți în tabel. Noul PS5 folosește un procesor cu 8 nuclee de la AMD, un GPU dezvoltat tot de AMD, 16 GB memorie RAM de tip GDDR6, SSD de 825 GB, HDMI cu ieșire 4K la 120Hz, sursă la 340 sau 350W în funcție de versiune, conexiune Wi-Fi 6, bluetooth 5.1 și ethernet gigabit.

Mai multe detalii legate de jocuri, prețuri pentru accesorii într-un articol separat. eMAG respectă prețurile recomandate de către Sony pentru PS5.

Schimbați consola în 2020? Treceți de la PC-ul de gaming la noua generație de console?

Personal, mi se pare o afacere mult mai bună față de PC-ul de gaming ce ar costa mai mult și tot trebuie să șurubărești în timp la el ca să-l menții actual. Putem extinde discuția în rubrica de comentarii. Bineînțeles, PC-ul pe lângă gaming punctează și la versatilitate, editare foto și video etc. Discuție lungă… :)

Categorii: console

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.