Hardware

Sony încearcă să trezească amintiri plăcute în sufletul celor trecuţi de 30 de ani şi lansează Playstation Classic, o consolă cu jocuri la fel de “tinere” precum viitorii utilizatori.

Playstation Classic este o consolă aniversară şi va fi lansată comercial pe 3 decembrie 2018, la fix 25 de ani de la prezentarea primul PlayStation. Noua consolă păstrează aproape identic design-ul acelor vremuri, inclusiv cele două controllere, însă la capitolul dimensiuni este cu 45% mai mică decât modelul original.

Playstation Classic va veni la pachet cu 20 de jocuri celebre, printre care reamintim Ridge Racer Type 4, Tekken 3, Jumping Flash, WIld Arms sau Final Fantasy VII. Noutatea din prezent este dată de cablul HDMI necesar pentru conectarea la un televizor sau un monitor.

Consola aniversară cântăreşte 170 de grame, redă conţinutul la 720p şi 480p şi va fi disponibilă în Europa la un preţ de 99.99 euro.

Sursa: playstation.com

Categorii: alte-gadgeturi

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.