Probabil ca ati descoperit despre ce este vorba inca din poza. Suntem in pline negocieri politice pentru formarea unui nou guvern. Cei trei pur(e)celusi simbolizeaza partidele politice ce lupta pentru cascaval, malai, verzisori cum vreti voi sa ii spuneti. Noi, restul, ramanem cu ceea ce mananca un porc cu adevarat, zerul. Cascavalul revine baietilor destepti. Daca il ingalbenim pe cel alb obtinem PNL, portocaliul reprezinta PDL iar impestritatul, care altul, decat PSD. Sa speram ca nu se vor ingrasa prea mult, pe seama noastra :). 
            Multumesc internetului ca poate furniza astfel de imagini ce pot sustine o comparatie la adresa partidelor politice din tara noastra.

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.