Tablete

PocketBook Ultra este un eReader lansat în Rusia. Prețul s-ar putea să vi se pară destul de piperat pentru un astfel de gadget, 260 dolari. Este primul eReader cu cameră de 5 Megapixeli.

Alte specificații legate de PocketBook Ultra: display de 6 inch cu panel E Ink controlat tactil și iluminat, rezoluție de 1024×758 pixeli și 212 ppi, procesor de 1 GHz, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare și baterie de 1500 mAh, Wi-Fi în standardele b/g/n, slot pentru microSD, redă melodiile în format mp3.

Rulează o versiune customizată de Linux ce-i permite să readea majoritatea fișierelor în formate precum EPUB, PDF, TXT, HTML, DOCX, JPG, PNG, BMP, TIFF.

Camera principală de 5 Megapixeli dispune de autofocus și LED flash. Poți fotografia un document și prin software-ul OCR / Optical Character Recognition să-l convertești într-un fișier text ce merge a fi salvat în cloud prin Dropbox etc.

Sursa: Liliputing.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.