Software

Update: Echipa din spatele Popcorn Time este în căutarea unui alt hosting pentru serviciul lor. 

V-aţi săturat să aşteptaţi minute/ore de download pentru filmul preferat? Dacă vă încadraţi în această categorie de utilizatori, vă anunţăm că a apărut primul player care este capabil să redea un film direct de pe torrent, fără a mai fi nevoie să îl descarci în prealabil – Popcorn Time.

Popcorn Time îţi oferă o paletă largă de filme, majoritatea la calitate 720p şi 1080p, la care se adaugă de asemenea şi numeroase subtirări pentru cele mai utilizate limbi utilizate la nivel internaţional: engleză, franceză, germană, spaniolă sau chiar chineză. Creatorii acestui player anunţă pe site-ul oficial foarte clar faptul că vizionarea de filme prin intermediul torrentilor poate fi ilegală în anumite state şi că utilizarea acestui player se realizează pe propriul risc.

Popcorn Time se află deocamdată în varianta Beta şi este disponibil pentru platformele OS X, Windows şi Linux. Cei interesaţi pot descărca player-ul de aici.

419999-popcorn-time

Sursa: Techcrunch.com

Categorii: software

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.