Diverse

Poşta Română a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că suspendă temporar expedierea de colete în China. Companiile aeriene cu care Poşta Română colaborează au anulat cursele către China şi astfel operatorul român de servicii poştale se află în imposibilitatea de a mai oferi servicii de trimiteri poştale Express Mail Service (EMS) către această ţară.

Poşta Română ne informează că anumite livrări din China ar putea întârzia mai mult decât de obicei, deoarece China Post desfăşoară proceduri de dezinfectare a coletelor. De asemenea, angajaţii operatorului român de servicii poştale ce vor prelua coletele venite din China vor avea la dispoziţie dozatoare cu gel dezinfectant, mânuşi şi măşti speciale.

Momentan livrările de colete din China nu se vor stopa, însă dacă situaţia o va cere, Poşta Română este pregătite să blocheze orice tip de livrare din această ţară.

Personal estimez o scumpire în foarte scurt timp a device-urilor de orice fel, aşa că dacă aveţi ceva în plan, ar fi bine să vă grăbiţi.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.