Diverse

Veşti bune din partea Companiei Naţionale Poşta Română. Aceasta a anunţat lansarea oficială a unui serviciu de alertă prin SMS pentru coletele simple venite din China.

După ce coletele noastre stau minim 2-3 săptămâni prin depozite, acestea ajung într-un final la oficiul de care aparţinem. Dacă factorul poştal nu ne găseşte acasă sau avem colete voluminoase, există şanse foarte mari să primim un SMS din partea Poştei Române cu date legate de numărul trimiterii, numărul oficiului poștal de unde putem ridica coletul, dar și intervalul orar în care ne putem prezenta pentru a ni se face predarea, la ghișeu.

Serviciul SMS avizare trimiteri China a fost testat deja în anumite oficii poştale şi se pare că a funcţionat binişor: “Serviciul funcționează deja de două luni, în unele oficii, iar feedbackul primit din partea clienților este foarte bun. De asemenea, s-a constatat o creștere a numărului de trimiteri predate. Încercăm, în permanență, să sporim calitatea serviciilor oferite și să dezvoltăm noi produse pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților noștri.”, a declarat Horia Grigorescu, Directorul General al Poștei Române.

Sistemul de alertare a clienților prin SMS funcționeză, pentru început, în 14 oficii poștale din București (Oficiile 56, 15, 30, 63, 72, 53, 11, 51, 69, 16, 74, 76, 32 și 18), dar și în oficiile poștale din orașele Popești-Leordeni și Bragadiru, urmând ca acesta să fie extins, etapizat și în restul subunităților poștale din întreaga ţară.

Categorii: diverse

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.