Apple a deschis iOS 11 pentru testarea în stadiu beta. Noul sistem de operare în ediția stabilă ajunge din această toamnă (cel mai probabil alături de noile iPhone-uri pe 2017). 

Mai multe detalii legate de iOS 11 – aici, iar dispozitivele compatibile – aici.

Interesant este că iOS 11 aduce mai multe noutăți pe iPad, iar pentru iPhone îl putem considera mai degrabă un refresh mic la nivel de UI + ceva funcții cu caracter practic (ARKit, Live Photos, App Store regândit, Siri și Hărți îmbunătățite etc).

iOS a rămas singura alternativă la Android în piața de telefoane mobile de tip smartphone. Altă opțiune nu mai există, asta după ce Windows Phone a fost părăsit de către Microsoft și lăsat să iasă complet din joc.

Este un sistem de operare ce se bucură de aprecierea unui nucleu dur de fani, apreciat pentru simplitate, stabilitate și viteză. Mai multe informații despre procedura de testare a iOS 11 în stadiu beta pe website-ul companiei americane.

Sursa: TechRadar.com

Categorii: ios
Tag-uri: appleiOS 11

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.