Filme

Indiferent că vă place Formula 1 sau nu, povestea echipei Brawn GP este una dintre cele mai interesante din istoria sportului cu motor.

Rezumat la rezumat, Brown GP a fost cumpărată în 2009 cu doar o liră sterlină de la Honda (producătorul auto era grav afectat de criza economică începută în 2008), a participat în campionatul mondial de Formula 1 doar în 2009 pe care l-a câştigat atât la piloţi cât şi la constructori, iar imediat după a fost vândută către Mercedes-Benz. Ca o mică glumiţă, Brown GP este singura echipa de Formula 1 din istorie ce are o rată de câştigare a campionatului de 100%

Pe baza acestei poveşti aproape incredibile, cei de la Disney+ au creat serialul documentar „Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1”.

Serialul îl are ca gazdă și producător executiv pe cunoscutul actor Keanu Reeves, pe lângă legendele Formulei 1 Ross Brawn, Jenson Button, Nick Fry, Rubens Barrichello și Christian Horner. Serialul documentar unscripted, prezentat de Keanu Reeves, spune povestea remarcabilă a modului în care în 2009, Ross Brawn a concurat în cel mai scump și performant campionat de curse, transformând imposibilul în realitate. Echipa sa independentă, subfinanțată și fără suficient personal, a câștigat Campionatul Mondial, înfruntând titanii industriei.

Intrați în culisele acestui basm de Formulei 1 cu oamenii care au fost pe circuit, în garaj și în sala de ședințe și care relatează despre acest an miraculos. Cu acces la arhivele F1 – multe dintre ele în exclusivitate – această serie vă aduce alături de piloții britanici de F1, Jenson Button și Ross Brawn în drumul spre victorie.

Toate episoadele din „Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1” sunt disponibile pe Disney+.