Smartphone

QuickMobile a fost primul magazin online din țara noastră ce a comercializat GALAXY Note7, iar pe lângă răspunsurile Vodafone și Orange am considerat că trebuie să vedem și care este poziția lor pe acest subiect. 

1. Care este poziția oficială a QuickMobile în ce privește GALAXY Note7? Care este procedura de urmat pentru cei ce au făcut precomandă sau au comandat și primit phabletul sud-coreean?

Tudor Tiboc – manager general al QM:  “QuickMobile a livrat exclusiv varianta dualsim a Galaxy Note 7,  care nu a fost retrasa de pe piata. Telefoanele care au venit cu baterii produse de compania chineza Amperex Technology Ltd nu au avut probleme,  iar Samsung a putut lansa modelul acesta fara nicio dificultate in China. Bineinteles, in cazul in care ni se va comunica retragerea modelului dual-sim, vom respecta intru totul cerinta producatorului.”

2. Câte unități au fost comandate?

Tudor Tiboc – manager general al QM:  “Noi neavand in oferta varianta cu ochelari Samsung VR, ci pe cea cu card SD 128gb gratuit, numarul comenzile initiale nu a fost foarte mare.  Insa acum,  dupa lovitura primita de modelul single sim, comenzile celor dual-sim s-au marit simtitor. Noi speram, insa, sa livram cat mai curand direct varianta de 6GB ram si 128 GB.” 

QuickMobile a vândut GALAXY Note7-le conceput pentru piața chineză, iar respectivul model nu este afectat de către rechemarea făcută de către Samsung.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.