Acer se numără printre primele companii ce anunță soluții hardware ce integrează cele mai noi plăci grafice NVIDIA RTX 30. Au prezentat o suită de desktop PC-uri de gaming din seria Predator: Orion 3000, 5000 și 9000.

1. Predator Orion 3000

Are un șasiu compact de 18 litri, poate fi accesorizat la nivel de GPU cu până la NVIDIA GeForce RTX 3070, procesoare Intel Core i7 din a 10-a generație. Folosește o serie de ventilatoare Predator FrostBlade ce promit temperaturi scăzute și rate ridicate de refresh în sesiunile prelungite de gaming. Predator Sense a fost integrat pe cele trei unități și ajută în gestionarea sistemului cu un singur click.

2. Predator Orion 5000;

Carcasa are iluminare RGB, ajunge până la NVIDIA GeForce RTX 3090 și Intel Core i9-10900K din a 10-a generație (presupun că și prețul urcă în stratosferă cu aceste specificații). Încorporează ventilatoare pe admisie / evacuare, cooler cu răcire pe lichid și sursă cu filtru de praf detașabilă, placă de rețea Ethernet de 2.5 Gbps de la Killer, compartiment pentru SSD / HDD ușor de accesat.

3. Predator Orion 9000;

Poate fi echopat cu NVIDIA GeForce RTX 3090 și cu procesorul i9-10980XE Extreme-Edition. Încorporează trei ventilatoare FrostBlade cu iluminare ARGB, panoul lateral a fost fabricat din sticlă securizată EMI.

Declarații oficiale:

Acer se bucură să fie printre primii care oferă cele mai noi procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX Seria 30 pe desktop-urile din seria de gaming Predator Orion”, a declarat Jeff Lee, General Manager, Stationary Computing, IT Products Business, Acer Inc. „Pentru jucătorii care își doresc cele mai recente descoperiri în ceea ce privește performanța, desktopurile Predator echipate cu cele mai noi plăci grafice le vor oferi o experiență de gaming de neegalat.” 

Pe noile desktop-uri de gaming Predator Orion, procesoarele noastre GeForce RTX din seria 30 oferă performanțe de top pentru jucători”, a declarat Matt Wuebbling, vicepreședinte GeForce Global Marketing la NVIDIA. „Cele mai recente procesoare grafice alimentate de arhitectura NVIDIA Ampere oferă cea mai realistă grafică cu ray-tracing și funcții AI de ultimă generație, oferind jucătorilor experiențe de joc incredibile.

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.