Smartphone

Allview a trimis calendarul pe 2014. În el sunt câteva produse interesante, gadgets pe care le-am putea vedea materializate în anul viitor. Așa au procedat pe final de 2012 când au folosit un astfel de artificiu spre a lăsa să scape ceva informații legate de ce au în plan pentru anul viitor. Atunci aflam că Allview urmează a avea în portofoliu: tabletă cu procesor quad-core / Allview AllDro 3 Speed Quad + multitudinea de tablete cu procesor de acest fel, telefon cu stylus / Allview P5 Symbol, boxe externe pentru tabletă sau smartphone / S-tube și S-bass.

Ce are Allview în plan pentru 2014?

– Allview V1 Viper Mini și Viper Max / ianuarie;

– primul telefon Allview cu procesorul MediaTek ce include 8 nuclee / martie;

– tabletă dual-boot cu Windows 8 și Android;

– tablete colorate de 7 sau 8 inch;

– televizor de tip SMART;

– telefon cu tehnologia 4G / iulie 2014;

– tabletă cu procesor Intel / august;

– telefon care filmează la rezoluție 4K / septembrie;

– phablet cu stylus / octombrie;

– telefon cu margini subțiri ale ecranului, aproape de edge to edge.

Presupun că o parte din acest proiecte se vor materializa. Așa cum s-a întâmplat și anul trecut. Sunt idei îndrăznețe. Mai multe detalii în galerie cu fotografiile din calendarul 2014 al Allview:

Categorii: telefoane-mobile
Tag-uri: 4G4KAllview
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.