Arhiva-Resurse

Mai sunt 5 zile până la Ziua Neagră a reducerilor, iar pregătirile au intrat pe ultima sută de metri. Mai multe site-uri de profil IT&C şi-au anunţat participarea cu reduceri uriaşe la această manifestare preluată din Statele Unite ale Americii. De vineri deja au început să apară câteva informaţii despre cum se vor pregăti aceste site-uri pentru data de 23 noiembrie. Haideţi să facem o recapitulare şi desigur să facem un update al acestor informaţii:

Primele informaţii despre care am scris au fost cele pentru site-ul F64.ro. Aceştia promit că vor avea reduceri de până la 50% la echipamente din domeniul aparatelor foto & video. Printre mărcile participante enumerăm Nikon, Canon, Fuji, SanDisk, Olympus, Crumpler etc. Mai multe informaţii găsiţi aici.

Cei de la koyos.ro spun că vor avea reduceri de până la 80% din valoarea produselor (ahh, ce bine sună). Pe lângă tradiţionalele smartphone-uri, televizoare, tablete etc., koyos.ro afirmă că vor avea reduceri şi la electrocasnice sau produse de baie. Ţineţi minte: La koyos.ro campania Black Friday începe la ora 6:00. Mai multe informaţii aici.

Şi emag.ro intră în febra reducerilor, iar prin vocea directorului general, Iulian Stanciu, au afirmat că se pregătesc intens pentru această zi nebună. Au investit deja 200.000 de euro în hardware şi software pentru a evita problemele de anul trecut, când site-ul a fost căzut minute bune. Reduceri vor fi semnificative, de peste 60-70%. Probabil că şi ei vor da startul reducerilor undeva pe la orele 5:00 – 6:00, aşa că deşteptătorul trebuie să fie noul vostru prieten. Mai multe informaţii găsiţi aici.

Evomag.ro ne „ameninţă” că ne vor lumina „ziua neagră” cu „super oferte strălucitor de atractive pe care le comandaţi foarte uşor, din confortul propriului cămin sau birou”. De asemenea, ei ne promit că vor avea cele mai mari discount-uri din sectorul IT&C. Până nu vedem, nu credem. Anul trecut au început promoţiile în jurul orei 9:00. Oare vor începe mai devreme anul acesta? Vom vedea.

Un alt jucător important din piaţa comerţului online axat pe sectorul IT&C este sigmanet.ro. Aceştia se pregătesc intens pentru cea mai „neagră zi din an”, atât prin modernizarea showroom-ului, cât şi prin investiţii masive în partea hardware şi software pentru a preîntâmpina eventualele probleme de ordin tehnic. Tot sigmanet.ro ne-a surprins plăcut acum o lună de zile cu aşa numitul eveniment „Preludiu pentru Black Friday”. Ziua reducerilor va începe online pe sigmanet.ro la ora 6:00.

Un alt site de profil foto & video, digiland.ro va intra în hora Black Friday şi promite multe reduceri substanţiale. Ei ne permit să ne abonăm şi la un Newsletter dedicat special acestei zile. Doritorii se pot abona aici.

Pe lângă site-urile de profil, anul acesta avem o nouă surpriză: Carrefour. Mai exact, ei ne promit o întreagă săptămână de reduceri substanţiale, în special în zona electronicelor şi electrocasnicelor. Primele informaţii oferite arată reduceri de până la 50% la gama de televizoare. Rămâne să îi urmărim atât online, pe carrefour.ro, cât şi în hypermarketuri.

Aşteptăm informaţii despre cum va decurge Black Friday şi de la site-uri de profil precum oktal.ro, pcgarage.ro, domo.ro, altex.ro, flanco.ro, quickmobile.ro etc. Mai nou, există şi un site destinat special acestei zile în România www.reduceriblackfriday.ro, de unde puteţi afla toate informaţiile despre această zi mult aşteptată. Totuşi, noi vă recomandăm să rămâneţi pe gadget.ro, deoarece noi vă vom face şi recomandări despre ce produse se merită să cumpăraţi sau nu. Aşa că, citiţi zilnic gadget.ro deoarece Black Friday va fi principalul subiect de discuţie săptămâna aceasta.

PS: Pregătiţi banii şi deşteptătorul. Vineri de la ora 5.00 începe nebunia.

PS2: Cam ce produse aţi dori să vă achiziţionaţi de Black Friday?

Categorii: arhiva-resurse

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.