Hardware

Prestigio intră pe piața smart TV box-urilor prin două produse: Prestigio MultiCenter Mini și Prestigio MultiCenter Box.

Specificațiile detaliate pentru Prestigio MultiCenter Mini:

– procesor dual-core la 1.5 GHz pe ARM Cortex-A9, Mali-400 GPU, 1 GB RAM, 4 GB spațiu de stocare, microSD de până la 32 GB;

– Android 4.2.2 Jelly Bean;

– Wi-Fi b/g/n, bluetooth 4.0, 1 x HDMI, 1 x USB 2.0, miniUSB pentru încărcarea device-ului;

– în pachet este inclusă și telecomandă prin infraroșu, cablu USB, încărcător, ghid de utolizare, cablu HDMI, cablu receptor IR, grosime de 16 mm și garanție de 2 ani.

Preț – 329 lei.

Are forma unui stick și transformă un non-SMART tv într-un televizor SMART. Aș zice mai mult de atât pentru că te alegi cu toate opțiunile de pe o tabletă Android, mai puțin partea tactilă. Ai meniul de Android, acces la aplicațiile și jocurile din Google Play etc.

Categorii: alte-gadgeturi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.