Tablete

Prima generație a tabletei MultiPad Visconte cu software Microsoft a debutat la început de 2014. Nici nu s-a sfârșit anul că deja facem trecerea MultiPad Visconte 2.

Specificații detaliate pentru Prestigio MultiPad Visconte 2:

– display IPS de 10.1 inch cu rezoluție 1280×800 pixeli;

– procesor Intel Celeron N2806 de tip dual-core la 1.6 GHz, Intel HD Graphics GPU, 2 GB memorie RAM, 32 GB sau 64  spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 64 GB;

– Windows 8.1;

– 3G, Wi-Fi b/g/n, microUSB, jack de 3.5 mm;

– 5 Megapixeli și cameră frontală de 1 Megapixel;

– baterie de 6400 mAh, nu am găsi detalii legate de greutate și grosime.

Preț – 1649 lei. Se adaugă la spațiul de stocare și 200 GB în cloud prin Prestigio MultiCloud. Încorporează și Microsoft Office Home and Student 2013. Interesant este că dispune de 3G. Sunt puține tablete Microsoft cu Windows 8.1 și 3G, iar MultiPad Visconte 2 ajunge a fi una dintre ele.

Declarații oficiale:

Anul trecut am lansat impreuna cu Microsoft si Intel laptopul PC in forma de tableta Prestigio MultiPad Visconte destinata afacerilor mici si mijlocii, studentilor, dar si celor care-si doresc o tableta cu Windows. Am inteles ca exista o multime de utilizatori care-si doresc dispozitive puternice si mobile cu Windows, fiind deja obisnuiti cu aceste sisteme de operare si cu aplicatiile de afaceri si educationale pe care le ofera acest sistem de operare.”

Datorita rezultatelor foarte bune obtinute cu primul model, am decis sa lansam o versiune noua, imbunatatita- Visconte 2, cea mai rapida tableta PC Prestigio” a declarat Yuri Antoshkin, General Manager, Prestigio EMEA.

Mai multe fotografii cu Prestigio MultiPad Visconte 2:

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.