Tablete

Nu am găsit nicio informație legată de Prestigio Multipad Visconte. Tableta nu a fost prezentată oficial, dar a ajuns pe mâinile lui Tudor Galoș, Consumer Marketing Manager la Microsoft România.

Mă gândesc că tableta Prestigio rulează Windows 8 sau Windows RT. Altfel nu văd de ce Tudor ar face device-ului un mic teaser pe profilul său de Facebook. Prestigio nu a anunțat niciun smartphone și nicio tabletă cu software Microsoft. Nu am găsit informații legate de Prestigio Multipad Visconte pe site-ul lor oficial și nici în mediul online, pe blogurile și site-urile de specialitate.

Prestigio Multipad Visconte s-ar putea să fie tableta care sparge gheața din acest punct de vedere. Ar fi una dintre puținele companii care au curajul și disponibilitatea în a ieși din universul sigur al tabletelor Android. Presupun că mai multe detalii vom avea în viitorul apropiat.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.