Tablete

Nu am găsit nicio informație legată de Prestigio Multipad Visconte. Tableta nu a fost prezentată oficial, dar a ajuns pe mâinile lui Tudor Galoș, Consumer Marketing Manager la Microsoft România.

Mă gândesc că tableta Prestigio rulează Windows 8 sau Windows RT. Altfel nu văd de ce Tudor ar face device-ului un mic teaser pe profilul său de Facebook. Prestigio nu a anunțat niciun smartphone și nicio tabletă cu software Microsoft. Nu am găsit informații legate de Prestigio Multipad Visconte pe site-ul lor oficial și nici în mediul online, pe blogurile și site-urile de specialitate.

Prestigio Multipad Visconte s-ar putea să fie tableta care sparge gheața din acest punct de vedere. Ar fi una dintre puținele companii care au curajul și disponibilitatea în a ieși din universul sigur al tabletelor Android. Presupun că mai multe detalii vom avea în viitorul apropiat.

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.