Diverse

Peste doar câteva ore în China va începe cea mai mare campanie de reduceri organizată pe parcursul unei singure zile: Singles day (11.11). La nivel global aceasta este ziua cu cele mai multe vânzări pe parcursul a 24 de ore, depăşind fără emoţii evenimentul americanilor denumit Black Friday.

Retailerul chinez gearbest.com a intrat în hora acestei mari campanii de reduceri şi preţ de câteva ore vine cu reduceri consistente la mii de produse. Toate detaliile campaniei 11.11 le găsiţi accesând acest link.

Pentru că ştiu că este un producător serios, am ales să vă prezint câteva produse Xiaomi ce fac deja parte din această campanie. Preţurile acestea sunt foarte mici, unele chiar greu de refuzat. Întreaga listă de device-uri Xiaomi o găsiţi aici, însă cele mai bune preţuri sunt pentru:

Articol în curs de actualizare:

BONUS:

Reducerile sunt limitate ca număr de unităţi, deci sunt şanse mari ca peste câteva ore codurile cupon să nu mai fie valabile. Întreaga listă de reduceri cu device-uri Xiaomi o găsiţi aici.

Categorii: retail

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.