Zilele acestea am ocazia să mă “joc” cu două netbookuri superbe de la Asus. Ambele sunt Eee PC 1018P iar singura diferenţă este dată de culoare: alb şi negru. 
Varianta pe alb aduce un plus de stil. Toţi cei care l-au văzut au rămas plăcut impresionaţi. L-aş recomanda cu mare plăcere celor ce doresc un cadou pentru prietenă. Al doilea “colorat” în negru merge pe segmentul business imprimând mai multă seriozitate. 
Pentru datele tehnice recomand să consultaţi linkul de aici – Asus Eee PC 1018P. Voi reveni cu detalii după ce le studiez cu adevărat. La prima vedere am numai cuvinte de laudă. Sunt uimit cât de repede porneşte Windows 7 chiar şi în versiunea de bază – Starter. Pe cel alb l-am avut la serviciu pentru o prezentare video şi s-a descurcat exemplar.
Preţurile pentru Asus Eee PC 1018P:
evoMAG – 1.889 lei.

Categorii: asus

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.