Nu au trecut două ore de când am acest telefon – o alternativă ieftină pe Android de care am mai scris şi v-aş recomanda comparativul cu Galaxy 5 şi HTC Wildfire. Ideea este că la acest moment repet doar datele tehnice şi vă las cu câteva imagini. Nici nu am activat Android Market pe el dar în zilele următoare şi în 2011 o să vă săturaţi până peste cap de câte ori o să scriu de performanţele sau problemele întâmpinate. 
– ecran de 3,2 inch cu rezoluţie 320×480 pixeli şi 262.000 culori, touchscreen;
– procesor de 600 Mhz, 512 Mb RAM şi ROM, microSD de 2 Gb în pachet, suportă până la 32 Gb, sistem de operare Android 2.2 FroYo;
– Wi-Fi, 3G, HSDPA, GPS, bluetooth 2.1, microUSB;
– cameră de 3,15 Megapixeli ce filmează VGA (640×480 pixeli);
– baterie de 1500 mAh, 129 gr., 13.3 mm grosime. 
Galerie foto cu LG Optimus One P500:

Update: Scuze pentru calitatea imaginilor, dar de mâine o să fac poze cu aparat foto Sony decent faţă de ceea ce am acum (măcar în perioada în care îl am test :)). 
Update 2: Telefonul ăsta fără internet este mort. V-aş recomanda varianta Vodafone cu 9 euro preţ de achiziţie şi un abonament cam mare de 16 euro pe lună cu 500 Mb trafic de internet inclus şi 800 de minute şi sms în reţea, 125 de minute naţionale (să mă corectaţi dacă nu am scris oferta corectă, am scris din ceea ce mi-am adus aminte). 

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.