Software

Azi, într-un final am reușit să vedem încoronarea muncii celor de la Microsoft, și anume Windows 8. O mulțime de detalii cu privire la noul sistem de operare au fost dezvăluite în cadrul discursului tematic al Microsoft, Build, dar vestea cea mai bună este că începând cu ora 3 AM GMT,  Microsoft va dispune utilizatorilor săi posibilitatea de a descărca preview-ul direct de la sursă.

Sunt două variante disponibile: una fără instrumente de dezvoltare disponibilă atât la 32 biți (x86) cât și la 64 biți (x64) și versiunea de 64 de biți cu instrumente de dezvoltare. Faptul că au făcut ambele versiuni valabile este de apreciat și aduce un plus valoare companiei. Preview-ul este în formă de ISO și poate fi descărcat de pe pagina dev.windows.com. Windows a pus și niște aplicații în preview cu scop ilustrativ și distractiv, chestiuni ce nu vor fi în forma finală a produsului.

Înainte de a vedea ce și cum e cu noul sistem de operare, citește Ghidul Complet al Windows 8.

Priviți aici câteva imagini care ne arată cum rulează Windows 8 pe o tabletă.

[nggallery id=151]

Sursa: Slash Gear

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.