Cu toti am invatat dictonul asta cand eram la clasele I-IV. Probabil ca va aduceti aminte povestea cu ursul care ataca doua persoane – doi prieteni, unul dintre ei reuseste sa fuga iara celalalt se impiedica, se preface ca este mort si scapa de atacul ursului( ca in poveste). Ideea este ca, ei se reintalnesc si cel care a fugit il intreaba cum a scapat. Celalalt ii spune ca s-a prefacut mort iar  ursul a venit si a soptit la ureche sa: Prietenul adevarat la nevoie se cunoaste.
           Care este ideea acestui articol? Ar fi bine daca ne-am analiza mai atent prieteni, pentru ca de multe ori ne inconjuram de profitori ce nu ne vor ierta cand vom fi intr-o pasa proasta. Interesele comune ne fac multi amici dar in contextul actual – interesul poarta fesul – valorile vechi se pierd, se dizolva aproape complet. Asa ca fii atent langa cine te afli – iti este prieten adevarat sau nu?

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.