Diverse

Veste bună pentru cei interesați să cumpere un smartphone Xiaomi și sunt din București. Pe 4 decembrie se deschide prima franciză Xiaomi din România.

GBR Tronis este distribuitorul din spatele magazinului Xiaomi ce urmează a fi deschis pe strada Lipscani 68 din capitală. Pe lângă Xiaomi au rol de distribuitor și pentru Dyson, Wahl, Moser, Targus, Marshall etc.

Adevărul este că am primit câteva imagini din partea celor ce ne citesc în urmă cu câteva săptămâni. Am crezut că un alt shop în genul celui din Sibiu, dar acum după informațiile primite în invitație se pare că avem de-a face cu un magazin de tip franciză.

Bănuiesc că după GBR Tronics s-ar putea să mai vedem mișcări similare și din partea altor companii interesate să opereze un shop destinat Xiaomi (brand prezent pe telefoane mobile, laptopuri, accesorii IoT, brățări inteligente etc).

Mai multe detalii pe miercuri după-amiază.

Categorii: anunturi-diverse

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.