Tablete

Google a lansat Nexus 7 în ediția pe 2013, Nexus 5. Se discută de ceva timp de Nexus 10 fabricat împreună cu ASUS. Nexus 8 este un fel de surpiză și un pas logic. iPad Mini joacă în liga respectivă și sunt multe alte tablete Android pe acest format.

Nu avem decât o imagine ajunsă pe web din partea unui fan The Verge care spune că ar fi descărcat fotografia de pe Android.com. Presupun că mai multe detalii vor sosi în viitorul apropiat.

Pe de altă parte nu se știe nimic de hardware-ul integrat. La Nexus 5 s-a mizat pe Qualcomm Snapdragon 800 + Adreno 330 GPU + 2 GB RAM, iar la Nexus 7 pe Qualcomm Snapdragon S4 Pro + Adreno 320. Bănuiesc că vor miza pe un CPU + GPU din oferta Qualcomm sau cine știe poate vor alege Tegra 4.

Sursa: TheVerge.com

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.