gAuto

Faptul că Allview şi-a diversificat activitatea nu mai este o surpriză pentru nimeni, iar în câteva zile compania braşoveană va lansa oficial şi prima maşină 100% electrică 🚗 sub brandul Allview Auto.

Prezentarea va avea loc pe data de 12 decembrie în cadrul unui eveniment dedicat. Atunci vor fi anunţate oficial şi noul brand Allview Auto, cât şi prima maşină a acestuia (momentan nu se cunoaşte numele comercial).

Anterior Allview a oferit câteva detalii despre maşină, unele pe care le-am detaliat într-un articol dedicat. Vehiculul va fi unul mic de oraş, iar la origini pare a fi modelul BAW Yuanbao. Acesta a fost lansat în China anul trecut şi are un preţ în această ţară cuprins între 5000 şi 7000 de euro (în funcţie de dotări).

BAW Yuanbao atinge o viteză maximă de 100 km / h, are doar 3.16 metri lungime, o baterie de 13.6 kWh şi un motor electric cu o putere de 27 CP.

Prima maşină electrică Allview Auto va veni cu aer condiționat, media display 2 x 10.25 inch MultiTouch, închidere centralizată cu telecomandă pe cheie, cameră 360 de grade, autonomie 170 km şi ABS.

Sunt foarte curios care va fi preţul de achiziţie, mai ales că la bază este o maşină foarte ieftină.

Sursa: profit.ro