Smartphone

Unul dintre cele mai aşteptate smartphone-uri ale toamnei este cu siguranţă Xiaomi Mi Mix 4. Acest telefon face parte din seria de device-uri inovatoare a producătorului chinez, astfel că pretenţiile utilizatorilor sunt mari.

Xiaomi a înregistrat de curând la CNIPA (Chinese National Intellectual Property Administration), adică biroul de brevete din China, un device care are toate şansele să fie Xiaomi Mi Mix 4. Schiţa acestuia ne arată un smartphone cu zona frontală acoperită complet de display, camera frontală duală şi ceilalţi senzori fiind ascunşi prin intermediul unui mecanism slider similar cu cel existent pe Xiaomi Mi Mix 3.

Pe spate observăm un ansamblu foto format din 4 senzori poziţionaţi central în zona superioară, iar lipsa unui scanner de amprente fizic ne duce automat cu gândul la implementarea unui cititor de amprente în display (aproape sigur unul AMOLED). Din schiţe se mai observă difuzoarele duale, portul USB Type-C şi lipsa jack-ului audio de 3.5 mm.

Xiaomi a mai înregistrat la CNIPA şi un smartphone cu breton uşor diferit, unul ce include două camere frontale. Este posibil ca acest al doilea brevet să se refere la un telefon parte din noua serie Xiaomi Mi CC, însă la momentul actual vorbim de simple presupuneri.

Sursa: tigermobiles.com

Categorii: xiaomi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.