Tesla Model 3 Performance de competitie gEV

Mașina cu care Dominic Marcu a concurat anul trecut în CNVC – Campionatul Național de Viteză în Coastă, și cu care ne-a dat pe unii dintre noi pe circuitul de la Academia Titi Aur, revine și anul acesta în competiții. În 2023, etapele de viteză în coastă se împart în două categorii separate – Viteză în Coastă Masters (CNVCM) și Viteză în Coastă (CNVC), iar prima Tesla Model 3 Performance preparată special pentru curse din Europa se încrie pe listele de participare.

Anul trecut, Dominic Marcu a obținut titlul de campion național la categoria electricelor, palmaresul incluzând două locuri 4 la general și un loc 2 pe o manșă de concurs la Straja.

Tesla Model 3 Performance de competitie

În ceea ce privește noul sezon, Dominic Marcu declară: „Anul 2022 a fost plin de provocări, muncă intensă și dorința de a-mi depăși limitele. Experiența pe care am trăit-o ca premieră europeană a fost cu adevărat memorabilă. Mereu am avut dorința de evoluție și am iubit provocările, astfel am reușit să pun bazele unui proiect unic în Europa, care demonstrează că o mașină de curse electrică poate performa și proteja mediul înconjurător în același timp. Urmează al doilea an cu Tesla. În acest sezon voi porni cu aceeași dorință și determinare de a aduce mașina electrică cât mai sus în clasament. Mă consider o persoană foarte norocoasă! Cu susținerea apropiaților și a partenerilor am reușit materializarea unui vis. Este o experiență extraordinară să vezi cum proiectul la care ai muncit atât de mult prinde contur și aduce rezultate remarcabile. Sunt nerăbdător să încep noul sezon și să mă aflu la startul Trofeului Râșnov în acest weekend, iar bucuria mea este cu atât mai mare cu cât voi avea susținerea unui public numeros. Vă mulțumesc!

În sezonul 2023, Dominic Marcu este susținut de E.ON, George – primul banking inteligent, marca BCR, NetBet, Hama România, BCR Leasing, Pringles, Tecnet și Plus Autotrade.

Categorii: gautogev
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.