Retelistica

Orange continuă campania agresivă de oferte pentru cartelele preplătite şi vine cu noutăţi dedicate sosirii primăverii. Toţi utilizatorii Orange PrePay pot primi în perioada 15 martie – 30 aprilie zeci de GB de bonus şi zile de comunicare nelimitată.

În perioada menţionată anterior, utilizatorii vor fi recompensaţi cu 10 GB internet pe mobil bonus pentru fiecare 1 euro credit consumat şi cu zile de comunicare nelimitată. Bonusul de internet primit în perioada ofertei poate fi consumat timp de 90 de zile de la activare, iar zilele de comunicare nelimitată pot fi folosite în primele zile ale opţiunii active.

Orange oferă astfel avantaje atât la activarea opţiunilor PrePay, cât şi la consumul din credit. În plus, clienţii care reîncarcă cu o opţiune PrePay folosind aplicaţia My Orange se bucură de convorbiri şi SMS-uri nelimitate şi până la 10 zile de internet nelimitat pentru opţiunile activate în perioada campaniei.

Toate detaliile le puteţi găsi pe orange.ro/prepay.

Categorii: orange
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.