Smartphone

Samsung pregătește lansarea lui Samsung GALAXY S5 Zoom. Primele detalii au și ajuns în mediul virtual. Ar dispune de un display de 4.8 inch cu rezoluție la 720p / 1280×720 pixeli, procesor Exynos 5 Hexa pe arhitectura big.LITTLE cu 2 x ARM Cortex-A15 + 4 x ARM Cortex-A7.

Rulează Android 4.4.2 KitKat, iar camera principală ar fi de 19 Megapixeli, cameră frontală de 2 Megapixeli. Ambele filmează la 1080p.

Informațiile au ajuns în mediu online prin intermediul unei aplicații de benchmark: GFXBench. Trebuiesc tratate cu o doză mare de scepticism. Datele concrete și reale urmează să le primim în viitorul apropiat din partea companiei sud-coreene. În imaginea de mai sus îl avem pe GALAXY S4 Zoom.

Sursa: GSMarena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.