Hardware

Ceasurile smart sunt la mare căutare în 2014. Cel puțin acestea sunt speranțele producătorilor și de aici avalanșa de produse anunțate încă de la CES 2014. LG a lucrat cu Google la gama Nexus (LG Nexus 4, LG Nexus 5, LG G Pad 8.3 în ediția Google Play).

Această colaborare s-ar extinde și spre un smartwatch, primul din seria Nexus. Specificațiile sale ar fi următoarele: IPS LCD de 1.65 inch cu rezoluție 280×280 pixeli, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare, procesor TBD. Informațiile au fost preluate de pe contul de twitter al Evleaks.

Aștept lansarea oficială și debutul comercial. S-ar putea să fie un gadget cu adevărat interesant.

Sursa: Evleaks

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.