Tablete

LG pregătește lansarea a trei tablete Android pe lângă LG G Pad-ul 8.3 anunțat în 2013. Tabletele urmează a fi prezentate în cadrul unui târg de tehnologie, MedPI 2014 din Monaco între 13 și 16 mai.

În comunicatul de presă sunt incluse 2 imagini cu cele trei tablete și detaliile hardware lipsesc.

LG G Pad 7.0 – display de 7 inch;

LG G Pad 8.0 – ecran de 8 inch;

LG G Pad 10.1 – adoptă un display de 10.1 inch.

Declarație oficială:

“Consumatorii ne-au comunicat faptul că își doresc o gamă mai largă de dispozitive cu ecrane mai mari, care nu compromit portabilitatea,” a declarat Dr. Jong-seok Park, președinte și CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications. “Spre deosebire de smartphone-uri, pentru tablete nu există o dimensiune care se potrivește tuturor. Prin urmare, am creat seria LG G Pad pentru consumatori diferiți, pentru unii dintre ei fiind prioritară portabilitatea, în timp ce alții își doresc cea mai bună experiență multimedia posibilă. Seria G Pad acoperă toate aceste aspecte. “

Se specifică faptul că la nivel software sunt incluse aplicațiile software cunoscute de la LG G2 (QPari 2.0, Knock Code). Mai multe detalii urmează a fi furnizate în săptămânile următoare.

LG G Pad series 1

Mi se pare a fi mai degrabă un teaser pentru noile tablete LG și nu un anunț oficial cu detalii clare la nivel de hardware, preț și disponibilitate pe plan local.

Categorii: tablete
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.