Telefoane Mobile

Am tot vorbit de Samsung GALAXY S7 și S7 Edge astfel încât pe 21 februarie mai degrabă vom avea de-a face cu o mare confirmare oficială, detaliile fiind cunoscute cu săptămâni bune înainte de evenimentul de la târgul de tehnologie barcelonez. 

Cele două imagini cu Samsung GALAXY S7 și fratele său mai mare, GALAXY S7 Edge:

Preluate de pe Venturebeat.com și Evleaks.

Imaginile par a fi preluate direct din kitul de presă al companiei sud-coreene.

Samsung GALAXY S7 – display de 5.1 inch;

Samsung GALAXY S7 Edge – display de 5.5 inch. 

Presupun că la nivel hardware vor avea aceleași configurații: procesor, memorie, cameră principală și frontală, rezoluție, sistem de operare și aplicații preinstalate etc și diferențe logice la dimensiuni și capacitatea acumulatorului încorporat.

Avem o evoluție fină a designului adus de GALAXY S6 și S6 Edge, o mișcare așteptată din partea Samsung (feedback-ul primit pe modul în care arată S6 și S6 Edge fiind în mare parte pozitiv). Aștept MWC Barcelona 2016, locul în care sper să le fac un hands-on detaliat.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.