Smartphone

Nu este prima dată când auzim de Xiaomi 12 Lite, însă au trecut săptămâni bune de la ultimele zvonuri legate de acest smartphone.

S-ar părea totuşi că Xiaomi 12 Lite este gata de lansare şi nu mare ne-ar fi mirarea ca acest device să fie anunţat pe 5 iulie împreună cu flagship-ul Xiaomi 12 Ultra. Telefonul a apărut sub forma unor fotografii foarte clare, unele care ne confirmă estetică despre care discutam încă de prin luna martie.

Într-una dintre fotografii apar şi o serie de specificaţii hardware, ecranul AMOLED cu rată de refresh de 120Hz, încărcarea bateriei la 67W şi camera foto triplă cu senzor principal de 108 Megapixeli.

Din surse anterioare mai ştim despre Xiaomi 12 Lite că ar urma să utilizeze procesorul Qualcomm Snapdragon 778G Plus de tip octa-core, o baterie de 4500 mAh, difuzoare stereo, un display de 6.55 inci cu rezoluţie FullHD+ şi MIUI 13 bazat pe Android 12.

Tot din imagini observăm că smartphone-ul va fi lansat sub o formă globală, astfel că îl vom vedea oficial şi în România.

Sursa: slashleaks.com

Categorii: xiaomi

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.