Telefoane Mobile

Apple a pus fotografiile oficiale făcute cu iPhone 5 și a ținut să precizeze că aceste sample-uri sunt făcute cu telefonul și nu este doar un kit de presă. Aici cred că s-au gândit la Nokia și celebrul video care se spunea că este făcut cu Lumia 920 și era de fapt filmat în mod profesionist.

Să revenim la iPhone 5 și camera sa foto de 8 Megapixeli cu tehnologie BSI și IR, lentilă cu cinci elemente, apertură f/2.4, cu 25% mai mic decât la generația anterioară, dar cu aceleași specificații tehnice.

Au pus și un mod panorama care face fotografiile la 28 Megapixeli, nu este o noutate. Poate că la ei rezultatele nu vor fi așa dezamăgitoare ca la unele telefoane concurente.

Și fotografiile făcute cu iPhone 5:

Sursa: Apple.com

 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.