Software

Android 4.3 Jelly Bean ar trebui să debuteze sub formă de update din prima parte a lui iunie 2013. Pe XDA Developers Forum au apărut primele imagini cu un smartphone Google Nexus 4 și cel mai nou software Android.

Telefonul era prezent la o expoziție din Thailanda. Din spusele celor care au avut ocazia să-l întoarcă pe toate fețele ar fi vorba de 4.3 Jelly Bean în versiunea pre-release și de aici rezultă că versiunea finală s-ar putea să aducă mai multe noutăți.

Ar fi vorba de o nouă aplicație pentru camera foto. Google nu a dezvăluit nimic vis-a-vis de existența lui Android 4.3. Lansare ar avea loc pe 10 iunie, tot atunci și Apple va prezenta iOS 7.

Sursa: XDA-Developers

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.