Tablete

Se spune că Google Nexus 7 2013 trebuia să integreze procesorul Tegra 4 de la NVIDIA, așa cum s-a întâmplat cu generația 2012 care miza pe Tegra 3 quad-core. NVIDIA nu ar fi livrat procesoarele și s-a mers pe mâna unui Qualcomm Snapdragon S4 Pro quad-core la 1.5 GHz + 2 GB memorie RAM + Adreno 320 GPU.

Homecare Techonology produce tableta cu NVIDIA Tegra 4 și a adus câteva imagini ce rapid au fost preluate de site-urile și blogurile tech la nivel internațional. Ar fi vorba de o tabletă de 7 inch. Iese în evidență și locașul pentru stylus, rulează Android 4.2 Jelly Bean, 8 sau 5 Megapixeli pentru camera principală. Observați logo-ul din spate, Tegra Tab.

NVIDIA se pregătește să vină cu o tabletă Android sub brandul său?

Nu ar fi de mirare și asta mai ales după ce au prezentat și lansat consola NVIDIA Project Shield. Ar fi o mișcare firească și o nouă piață. Va conta prețul și disponibilitatea la nivel internațional.

Sursa: TechWeb.com

Categorii: tablete
Tag-uri: NvidiaTegra 4

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.