Smartphone

Nothing Phone (1) a început să fie livrat deja în India, însă la scurt timp au apărut şi primele plângeri / reclamaţii. Înainte de a detalia problemele vreau să menţionez totuşi că Nothing este încă la început de drum şi că situaţii de genul au existat în trecut şi la nume importante din domeniu (am simţit să fac această paranteză ca răspuns anticipat la valul de ironii şi acuze ce va urma).

Până acum au fost sesizate trei probleme importante din partea mai multor utilizatori astfel:

  • Ecranul are o tentă verzuie pe fundal negru. Această neplăcere apare în special când telefonul este setat la 120Hz şi se vede mai intens la luminozitate mai mare de 40% (un update software poate rezolva problema);

  • Pixeli morţi în zona camerei frontale. Nu este o situaţie tocmai plăcută, iar la prima vedere nu pare a fi o problemă ce se poate rezolva din software;
  • Condens în interiorul carcasei. Nothing a încercat să aducă ceva inedit pe piaţă, o carcasă cu design special ce conţine 900 de LED-uri, însă s-ar părea că aceasta are ceva probleme de construcţie, în anumite situaţii apărând umezeală în interior.

Să sperăm că aceste mici neajunsuri sunt punctuale, mai ales că Nothing a primit deja peste 200.000 de comenzi.

Surse: gsmarena.com, sparrowsnews.com

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.