Smartphone

ASUS Zenfone 2 a atras atenţia tuturor anul trecut când a devenit primul smartphone din lume cu 4 GB RAM. Design-ul atrăgător, hardware-ul potent şi preţul destul de corect au transformat acest telefon într-unul de succes.

Până la această oră nu există informaţii legate de ASUS Zenfone 3, însă producătorul taiwanez lucrează la noua generaţie. Conform unelor surse se pare că acest device ar putea fi lansat în cadrul Computex, eveniment care va avea loc în perioada 31 mai – 4 iunie. Un site italian a publicat primele randări cu ASUS Zenfone 3 şi ASUS Zenfone 3 Deluxe. Conform acestei publicaţii acestea nu ar fi concepte ci randări realizate pe surse.

zenfone 3

În imagini observăm un ASUS Zenfone 3 uşor schimbat la nivel de estetică: tastele de volum trec pe laterale, pe spate este pus un senzor de amprentă cu o formă destul de ciudată, iar camera foto are o formă pătrăţoasă. ASUS Zenfone 3 va fi realizat în totalitate din metal, iar construcţia sa generală pare a fi de o calitate superioară şi cu un aspect uşor schimbat raportat la generaţia anterioară.

ASUS Zenfone 3 Deluxe va păstra tastele de volum pe spate sub camera foto, urmând ca senzorul de amprentă să fie integrat în tasta capacitivă de la baza telefonului în stilul Xiaomi Mi5. Din aceste randări destul de limitate ca detaliu cred că ASUS Zenfone 3 Deluxe ar urma să păstreze mare parte din design-ul ASUS Zenfone 2, în timp ce ASUS Zenfone 3 va aduce schimbări destul de vizibile.

zenofne 3 deluxe