Arhiva

LG Electronics a prezentat în cadrul CES 2012 primul aspirator din lume cu o tehnologie ce permite urmărirea consumatorilor, Kompressor Follow ME.

Kompressor Follow ME aduce câteva inovaţii, pentru a oferi un plus de confort utilizatorilor. Prin intermediul mişcării automate şi a tehnologiei de compresie igienică a prafului, Kompressor Follow ME asigură o curăţare fără efort, cu un grad mai mare de protecţie a sănătăţii.

Kompressor Follow ME este un aspirator fără sac şi primul aspirator din lume care urmăreşte utilizatorul, folosind tehnologiile revoluţionare ALR (Automatic Location Recognition) şi AFW (Active Following Wheel). ALR asigură păstrarea unei distanţe de 1m faţă de corpul utilizatorului cu ajutorul unor senzori. Senzorii instalaţi pe aspirator detectează automat mişcarea mânerului, după care interacţionează cu tehnologia AFW pentru a active o mişcare lină şi fără efort, în acelaşi ritm cu mişcarea utilizatorului.

Kompressor Follow ME este echipat cu tehnologia LG Kompressor care permite sistemului Vertical Cyclone să genereze o aspirare cu putere mare şi de durată cu ajutorul unui flux de aer optimizat. Tehnologia Kompressor reduce nivelul de praf care se realizează la momentul golirii recipientului de praf, folosind primul compresor motorizat de praf din lume. Pe lângă tehnologia igienică de comprimare a prafului, aspiratorul are un filtru unic multistratificat care păstrează calitatea aerului prin reţinerea particulelor fine de praf în interiorul aparatului. Noul aspirator reduce şi nivelul de zgomot făcut de un aspirator fără sac la 58dB pe baza sistemului bi-cameral.

Sursa: lgblog.ro

Categorii: arhiva
Tag-uri: AspiratorLG

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.