Arhiva

LG Electronics a prezentat în cadrul CES 2012 frigiderul cu 3 uşi şi capacitate de depozitare de 877 litri, echipat cu tehnica revoluţionară Racirea Instant, datorită căreia a luat şi Premiul de Inovaţie CES 2012. De asemenea, au fost îmbunătăţite performanţele frigiderului în raport cu mediul, acesta respectând standardul Departamentului American de Energie şi folosind cu 20% mai puţină energie decât reperele de consum energetic impuse legislative.

Ca de obicei, LG aduce funcţii inovative la toate electrocasnicele prezentate, iar acest frigider este un nou exemplu. Funcţia inovativă Slim Space Plus are poziţionat recipientul de producere a gheţii pe interiorul uşii, creând mai mult spaţiu pentru rafturi şi loc pentru un raft superior perfect accesibil. Sistemul LG Smart Cooling Plus păstrează mâncarea proaspătă şi reduce excesul de alimente expirate. Sistemul Blast Chiller-Răcire Instant răceşte băuturile aflate la temperature camerei în mai puţin de 5 minute. Sistemul Four Compartment Crisper oferă acces uşor şi mai multe modalităţi de organizare a fructelor, legumelor şi băuturilor în unul dintre cele două sertare controlate din punct de vedere al umidităţii.

Mai sunt prezente de asemenea şi sistemele Extra-Tall Ice 4 cm şi Water Dispensing, o unitate flexibilă detaşabilă construită pentru a depozita orice de la carafe la halbe. Funcţia Smart Diagnosis ajută serviciul de relaţii cu clienţii să identifice rapid şi eficient orice problem mecanică potenţială direct la telefon.

Tot în cadrul CES au mai fost prezentate şi frigidere de tip door-in-door şi modele cu 4 uşi.

Sursa: lgblog.ro

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.