Diverse

România este o piaţă destul de importantă în Europa, marii producători incluzând ţara noastră în majoritatea noilor iniţiative. Nici Huawei nu face excepţie, compania chineză urmând a deschide curând primul său Huawei Store din România în Bucureşti (capitala noastră se află în primul val de astfel de deschideri alături de Madrid, Viena, Barcelona sau Paris).

Primul Huawei Store urmează a fi deschis la etajul 1 al mall-ului Băneasa Shopping City, în vecinătatea magazinului Zara. Din primele imagini suprafaţa închiriată de compania chineză pare a fi destul de generoasă, astfel că vom putea vedea expuse o gamă variată de device-uri (smartphone-uri, laptop-uri, smartwatch-uri, boxe inteligente, diverse accesorii etc.).

Cei interesaţi vor putea achiziţiona doar terminale Huawei dedicate pieţei europene, iar preţurile vor fi în medie cu restul pieţei. Sunt sigur că în primele ore / zile de după deschidere vor exista câteva oferte atrăgătoare, astfel că dacă sunteţi în căutarea unui produs Huawei puteţi aştepta câteva zile până la deschiderea acestui magazin.

Sursa: mobilissimo.ro

Categorii: huawei
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.