Diverse

Jack Dorsey, cofondator şi CEO Twitter, a scos la licitaţie primul mesaj publicat pe reţeaua sa de socializare. Tweet-ul a fost postat pe 21 martie 2006 şi a fost destul de simplu “just setting up my twttr”.

Licitaţia este în desfăşurare pe Valuables by Cent, iar la publicarea acestui articol a ajuns la suma record de 600.000 de dolari.

Cel care va achiziţiona mesajul va primi un certificat digital cu dedicație, semnat folosind criptografia care va include metadata tweet-ului original. Mesajul va rămâne în continuare disponibil pe platforma Twitter.

Cum licitaţia este încă în desfăşurare sunt sigur că va fi depăşită suma de 1 milion de dolari. Personal mi se pare absurd să dai atât de mulţi bani pentru nimic, însă cine sunt eu să îmi dau cu părerea despre ce face fiecare cu banul lui ?

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.